top of page
  • Фото автораOleg Taranuha

Чарівний світ математики

Обновлено: 15 февр. 2021 г.


У рамках оголошення Року математики та з метою розвитку математичних здібностей здобувачам освіти в навчальному закладі з 08.02 – 12.02 2021 року було проведено ряд заходів:

08.02 – 09.02 веб - квест «Подорож країною Математики». У цій подорожі взяли участь учні 5 - 6 класів. Під час подорожі учні відвідали такі станції: «Юних дослідників»; «Розумників»; «Детективна»; «Математична кав’ярня»; «Розгадайка», де дізнались багато цікавого, змогли перевірити свою кмітливість, уважність, а також розважились, і, нарешті, діставшись до фінішу, відповіли на всі запитання.




Для дітей 7 – 9 класів веб – квест «Любов на п’яти континентах».

Людство з давніх-давен шукає відповіді на запитання: Що таке кохання? Що значить кохати? Кохання - найголовніше і найпотужніше почуття! І воно ж є основою, "серцем" емоційного інтелекту.

Саме тому коханню присвячені найкращі в світі книги, фільми, картини, історії та пісні.

Як ви гадаєте, у "кохання" є якість географічні особливості? Можливо, кохання на Африканському континенті полум'яніше за кохання мешканців Аляски?

Тож учні поринули у подорож, "відвідали" усі п'ять континентів, порівняли їх легенди, твори про кохання, та спробували дати відповіді на це запитання.

Кожне із завдання було розміщене почергово:

8 лютого - День перший. Євразія і література

9 лютого - День другий. Австралія та екологія

10 лютого - День третій. Австралія. Математика та історія

11 лютого - День четвертий. Південна Америка й зоологія

12 лютого - День п’ятий. Африка та історія.

(08.02-12.02): учням 10 – 11 класів було запропоновано конкурс есе на тему «Математика і моя майбутня професія» та конкурс архітекторів: створити власноруч архітектурну конструкцію з найпростіших підручних матеріалів, використовуючи просторові тіла: паралелепіпед, куб, піраміду, призму, кулю, півкулю, циліндр, конус.

Чекаємо підведення підсумків - 18 лютого 2021 року.






0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page