top of page
  • Фото автораOleg Taranuha

____________________________


Щорічно 21 листопада українці відзначають День Гідності і Свободи.

Цей день – певне нагадування про волелюбність і мужність нашого народу, його прагнення до демократії, вшанування національних інтересів держави і права людини.

День Гідності ті Свободи досить міцно укоренився, бо його відзначення – це не була ініціатива згори. Цей день виник на запит суспільства. І саме в цей день люди вважають за честь і обов’язок вшанувати пам’ять учасників Майдану, загиблих на Майдані Героїв Небесної сотні, воїнів які загинули в АТО захищаючи нашу державу.

Здобувачі освіти Хацьківського ліцею долучилися до заходів з нагоди Дня Гідності і Свободи та провели тематичні заходи .У 1-4 класах ліцею було проведено інформаційну хвилинку « Тернистий шлях до свободи». У 5-11 класах проведено виховні години за темою «Україна –країна нескорених». У 6 класі (класний керівник Почтаренко В.О.) на уроках мужності «Народ мій є! Народ мій буде! Ніхто не перекреслить мій народ!» та у 9 класі (класний керівник Чекаленко О.В.) «Лиш той життя й свободи вартий, хто йде щодня за них у бій» діти обговорили цінності , які відстоювали учасники українських революцій та за які сьогодні воюють захисники України.

Здобувачі освіти 9 класу спільно з класним керівником Рудичем В.Ф. створили відеопрезентацію, де розповіли про події героїчного минулого.

Здобувачі освіти 3 класу (класний керівник Шаріпова О.С.) долучилися до акції «Гідні бути вільними» та одягли жовті стрічки, тим самим виявивши підтримку людям, які знаходяться на окупованих територіях.










0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page