top of page
  • Фото автораOleg Taranuha

____________________________

Обновлено: 18 дек. 2022 г.


Щороку 14 грудня в Україні відзначають День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС – героїв, які ціною свого життя і здоров’я змогли здолати страшну трагедію XX століття, а серед них і наші земляки – мешканці громади.

Глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи на планеті ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах. Низько вклоняємось ліквідаторам аварії на ЧАЕС нашої громади, які, не шкодуючи свого здоров’я і життя, працювали в 30-кілометровій зоні радіаційного лиха, аби якомога швидше ліквідувати наслідки Чорнобильської трагедії.

Зараз, коли Україна чинить спротив російському вторгненню, а окупанти погрожують усьому світові новою ядерною катастрофою, подвиг українських ліквідаторів набуває особливої ваги. Україна як ніхто знає ціну радіаційної безпеки і зробить усе, щоб нічого подібного до Чорнобильської катастрофи більше не сталося.

Відповідні заходи з вшанування героїв-ліквідаторів аварії на ЧАЕС відбулися і в нашому закладі освіти. На виховних годинах та інформаційних хвилинках здобувачі освіти вкотре віддали шану людям, які ціною власного життя подарували нам можливість жити.

Ми пам’ятаємо…




0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
depositphotos_200898526-stock-photo-blooming-tree-spring-shallow-depth.jpg
  • White Vkontakte Icon
0-02-05-a643c30f1e0e2161794b71bea41439fa

Хацьківський ліцей–заклад загальної середньої освіти

bottom of page