top of page
  • Фото автораOleg Taranuha

____________________________________


7 лютого 2023 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це буде вже 20 День безпечного Інтернету.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми й молоддю.

Метою Дня безпеки в Інтернеті є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій для дітей та молоді.

Цього дня у закладі було проведено ряд заходів для здобувачів освіти з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.

Молодші школярі подивилися мультфільми про безпечне користування Інтернетом: «Нові корисні підказки. Увага! Інтернет!», «Безпечний Інтернет. Найжахливіший тиждень Петрика», дізналися більше про Інтернет-культуру, пригадали правила Інтернет спілкування та дали обіцянки їх дотримуватись, а також познайомилися з цікавими, а головне, безпечними Інтернет-ресурсами..

Вчителем інформатики Мирославою Заєць спільно зі здобувачами освіти 7 класу створено відеоролик про правила поводження в мережі Інтернет.



0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
depositphotos_200898526-stock-photo-blooming-tree-spring-shallow-depth.jpg
  • White Vkontakte Icon
0-02-05-a643c30f1e0e2161794b71bea41439fa

Хацьківський ліцей–заклад загальної середньої освіти

bottom of page