top of page
  • Фото автораOleg Taranuha

Тиждень пожежної безпеки


Життя і здоров’я дітей є найвищими цінностями нашого суспільства. Навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Саме з метою навчання дітей правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, виховання в здобувачів освіти розуміння тяжких наслідків з причин порушення правил пожежної безпеки, навчання діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях у закладі освіти був проведений Тиждень пожежної безпеки.

У рамках Тижня (13.09.-17.09.) відбулися класні години, бесіди, вікторини, конкурси. Бібліотекар школи організувала виставку-огляд спеціальної літератури «Вогонь наш друг, та не завжди, чекати можна і біди».

Для здобувачів освіти 1-4 класів показали мультфільми «Фокс і Трот поспішають на допомогу. Пожежа - серія 4», «Пожежа» та документальний фільм «Пожежники» та «101 – служба порятунку» для здобувачів освіти 5-10 класів, а здобувачі освіти 11 класу мали змогли у приміряти спеціальний одяг рятівника. Здобувачі освіти 1-4 класів мали можливість оглянули пожежну техніку, обладнання та екіпіровку пожежних місцевої пожежної команди Степанківської громади. Школярі із захопленням слухали розповідь про дії пожежних у складних умовах, їх нелегку працю та привітали рятівників їз їх професійним святом – днем рятувальника.

Заходи, які відбувалися протягом тижня, допомогли дітям отримати знання, якою має бути поведінка під час пожежі, щоб уникнути нещасних випадків. При пожежі не можна чекати і бути повільним чи байдужим. Тому, всім слід пам’ятати, що означає цифра «101» і негайно діяти.






0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page